Agenda

Klik hier

Boek ons

Klik hier

Waar zijn wij actief

klik hier

Foto’s

klik hier
              De Echte Zwarte Pieten club
Wegens de huidige maatregelen rondom COVID19 kan het zijn dat het bezoek er iets anders uitziet dan dat u van ons gewend bent. Wij zullen de regels die het RIVM voorschrijft op het moment van u bezoek in acht nemen, en u daar uiteraard t.z.t over informeren mocht dit nodig zijn.

Over ons

Klik hieronder om naar meer informatie te gaan over huisbezoeken!

huisbezoeken

Klik hieronder om naar meer informatie te gaan over bedrijfsbezoeken!

bedrijfsbezoeken

Huisbezoek

Wij zijn een leuke en gezellige groep van echte zwarte pieten en natuurlijk een mooie Sinterklaas! De intocht van sinterklaas met zijn gevolg is voor ons het officiële sein om te starten met onze activiteiten. Het feest van Sinterklaas is voor ons een passie die we met hart en ziel spelen en beleven. Het kind staat bij ons centraal en wij maken van uw pakjesavond of surpriseavond een gezellig festijn. Samen met een goochelpiet, muziekpiet, pakjespiet en danspiet staan wij garant voor kwaliteit.

Wij zijn te boeken voor een tarief van €65,- per 35 min en wij komen minimaal met 3-4 pieten op bezoek en hebben altijd strooigoed bij. Al uw wensen zijn bespreekbaar maar laat ons ook weten of uw kind een allergie heeft aub.

In tegenstelling tot andere aanbieders, is bij ons de tijd van een bezoek minder belangrijk. Sinterklaas wil graag de tijd nemen voor een bezoekje aan de kinderen en wil dan niet opgejaagd worden door een klok. Uiteraard hebben wij wel een strakke planning, maar hierin is wel veel spelingsruimte gereserveerd. Immers, het ene bezoek is het andere niet. Hier spelen veel factoren een rol. Als de kinderen bang zijn, kost het wat tijd om ze gerust te stellen. Soms zijn heel veel kinderen opeens zeer spraakzaam tegenover Sinterklaas, waarbij een bezoek opeens veel langer duurt omdat het zo gezellig is. Kortom, wij kijken niet zo op een klok. Normaliter hanteren wij 35 minuten per bezoek. Maar als wij 40 minuten blijven, hoeft u uiteraard niet meer te betalen. Tegelijkertijd geldt ook: wanneer we iets minder tijd nodig zijn, krijgt u geen geld terug.

Tijdens het bezoek: Wanneer Sint en zijn pieten op bezoek komen (het aantal pieten is afhankelijk van het aantal kinderen dat aanwezig is), zal na de gezellige binnenkomst altijd een persoonlijk gesprekje gevoerd worden met de kinderen. Om goed op de hoogte te zijn van wat uw kinderen vragen wij u vooraf voor een algemene lijst over uw kind/kinderen. Deze lijst geeft ons enige informatie welke wij gebruiken ter voorbereiding van het bezoek. Hierbij kunt u denken aan vragen als: Wat is het favoriete eten, tv-programma, wie is de juf of leraar, welke school, wat is de algemene interesse etc. Hiermee kan Sint Nicolaas en/of zijn pieten en veel vrijer en ontspannend is. Hierdoor zullen ook leuke en spontane gesprekken ontstaan tussen uw kind en Sinterklaas. Wij zijn een leuke en gezellige groep van echte zwarte pieten en natuurlijk een mooie Sinterklaas! De intocht van sinterklaas met zijn gevolg is voor ons het officiële sein om te starten met onze activiteiten. Het feest van Sinterklaas is voor ons een passie die we met hart en ziel spelen en beleven. Het kind staat bij ons centraal en wij maken van uw pakjesavond of surpriseavond een gezellig festijn. Samen met een goochelpiet, muziekpiet, pakjespiet en danspiet staan wij garant voor kwaliteit. Sinterklaas en zijn pieten drinken geen alcohol tijdens de bezoeken en roken niet en wij verwachten ook in een rookvrije omgeving ontvangen te worden!

Bedrijfsbezoek

Sinterklaas op uw bedrijf? Als het gaat om de uitvoering van een Sinterklaasfeest voor bedrijven zijn wij de juiste partner. Geen bedrijf is gelijk. Niet alleen de bedrijfsgrootte speelt een rol, ook de budgetten, het aantal kinderen en de bedrijfscultuur zijn niet onbelangrijk. Wij hebben voor ieder bedrijf en ieder budget een perfecte en passende oplossing. Of het nu gaat om een traditioneel bedrijfsbezoek of een grote happening: de Echte zwarte pietenclub maakt het mogelijk. Ook hier geldt dat het aantal pieten afhankelijk is van het aantal kinderen dat tijdens het Sinterklaasfeest aanwezig is.Sinterklaas op uw bedrijf?

Kleine bedrijven

Voor kleinere bedrijven kunnen wij (wanneer er slechts minder dan 15 kinderen aanwezig zullen zijn) de mogelijkheid bieden de kinderen op uw thuis locatie te bezoeken.(Denk hier aan gastouders enz.) maar natuurlijk kunnen wij ook uw bedrijf op locatie bezoeken. Voor groepen boven de 15 kinderen bieden wij een Sinterklaasfeest op maat. Voor kleinere groepen maken wij ook gebruik van onze vragenlijsten welke ook voor huisbezoeken worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan algemene vragen als favoriete speelgoed, tv-programma, eten, huisdieren etc. Deze antwoorden gebruikt Sinterklaas ter voorbereiding van het individuele gesprekje met de kinderen. Kosten 250,= per 2 uur incl snoepgoed excl reiskosten

winkelcentra en tuincentra

ook voor deze sector kunnen wij maatwerk leveren qua bezoek

·        

Grotere bedrijven

Voor alle bedrijven, maar vooral grotere bedrijven bieden wij aanvullende mogelijkheden als het gaat om entertainment. Hierbij kunt u denken aan een ballonnenpiet, een entertainmentprogramma of een heuse pietendisco. Afhankelijk van het aantal kinderen zal ook het aantal pieten worden aangepast. Voor groepen boven de 40 kinderen bieden wij u een totaalconcept: Het grote Feest van Sinterklaas!  maatwerk prijs

Waar zijn wij actief?

Wij zijn actief en te boeken in het gebied rondom Bergen op Zoom en Roosendaal! In een straal van 15-20 km rekenen wij extra reiskosten 0,28ct per km, maar altijd in overleg met u.

Agenda

Wil je ons boeken? Kijk dan hieronder of we op uw gewenste moment nog beschikbaar zijn. Als u een moment heeft kunnen vinden kunt u ons boeken via het formulier helemaal onderin op de pagina bij het kopje contact. Of klik op de knop hieronder om ons te boeken. Let op: de tijd is een optie en wij bespreken dit met u om de boeking officieel vast te leggen.

ons boeken

Vrijdag 20 nov           19.30- 20.30        Bezoeken

Zaterdag 21 nov       14.30 – 15.30-16.30-18.00

Zondag 22 nov         19.00 -20.00 uur

Zondag 29 nov         15.00 – 16.00 uur

Vrijdag 4 dec            9.00 – 13.00  uur team 1  voor een school?

Zaterdag 5 dec         10.00 – 12.00     ontbijt met de Sint

Zaterdag 5 dec        13.00 uur of 14.00  uur

Hier staan wij voor!

Wie zijn wij?

Sinterklaas

Piet Pedro

Piet Miro

Pakjespiet

Piet Antonio

Piet Manolo

 Trappe-doelie

Welles Piet

Nietes Piet

Piet Dido

naam

danspietje

Hof chauffeur Paul

Typetjes op aanvraag

Contactformulier

Scroll Up